Reilu viikko sitten vietettiin poikamme rippijuhlaa. Oli kaunis, aurinkoinen ja lämmin kevätpäivä. Ihmeellinen tuuri kävi tässä asiassa, kun päivän molemmin puolin on ollut kylmää ja sateista. Juhlien ajaksi saatiin kivasti lisätilaa parvekkeesta ja valokuvat saatiin otettua ulkona. Oli ihana päivä! Nyt onkin kesäkukat laitettu paikalleen tosi ajoissa  Ja taas on paremmin aikaa askarrella!

Tein juhlia varten itse koristeita (mm. aiemman postauksen ovikranssi) ja kukka-asetelmia. Matala asetelma on tehty "veneenmalliseen" tarjoiluvatiin, kukkina kauniin vihertävä hortensia. On yllättävän kestävä asetelma! Näyttää edelleen kauniilta ja tuoreelta, olen vain lisännyt vettä.

Toisen asetelman tein kastekynttilän pariksi. Näytti kauniilta, kun asetelma oli kulmauksessa ja kynttilä paloi sen takana. Asetelma on tehty PartyLiten Muutos-somisteeseen, päälle kuuluvan kynttilätelineen jätin pois. Kukkina on hortensiaa ja neilikoita. Kuva ei oikein tee oikeutta asetelmalle - livenä näyttää kauniimmalta. Tämäkin on edelleen kunnossa!