Syksyn aikana kävin "kukkakurssilla", joka järjestettiin kahdeksana torstaina 3,5 tuntia kerrallaan. Kurssin aikana opettelimme mm. kimppujen sidontaa, asetelmien tekoa ja kranssien tekemistä. Opettajanamme oli aivan ihana Johanna, joka on koulutukseltaan floristi.

Kurssilla oli aivan mahtavaa! Porukka oli tosi hyvä, naiset oli varustettu hyvällä huumorintajulla ja osasimme nauraa myös itsellemme ja omille taidoillemme  Oli tosi hienoa huomata, miten taidot kehittyivät kurssin aikana! Nautin kurssista todella paljon, oli oikein varsinaista värikylläistä kukkaterapiaa

Ensimmäisellä kerralla, teoria-asioiden lisäksi, opettelimme mm. kukkien kauppakunnostusta ja kimppujen spiraalia. Harjoitteluvälineenä oli pajutikut - kukilla oli paljon helpompi saada nätti spiraali aikaiseksi. Toisella kerralla oli mm. värioppia ja siihen liittyviä harjoituksia. Näiden kertojen tuotoksista ei ole valokuvia.

Kolmannella kerralla aiheena oli kimppu ja tässä ihan ensimmäinen oma tuotos. Koristeena kimpussa on pajukranssi.

Kimput oli pakko kuvata ylhäältä päin, koska muuten kauniit kukat olisivat jääneet vähän piiloon.

Samalla kerralla tein myös toisen kimpun, jossa haasteena oli minulle hankalat värit. Koristeeksi/tehosteeksi tehtiin rautalangasta verkko.